IMG_8650

OVER VDBH Boomverzorging

Dat bomen van levensbelang zijn hoeven we niet uit te leggen. Wat we wel graag uitleggen is hoe wij werken, namelijk met een enthousiast, gediplomeerd en gedreven team.

Onze mensen van VDBH werken al tientallen jaren met bomen. In 2011 is hier een zelfstandige onderneming voor opgericht: VDBH Boomverzorging. Een team van 5 gediplomeerde boomverzorgers en -inspecteurs onderhouden samen met andere medewerkers dagelijks de bomen voor een uitgebreide klantenkring.

“Wij zijn enthousiast en weten wat we doen.“

De juiste kennis

In ons enthousiasme voor bomen willen we blijven vernieuwen en verbeteren. Certificering speelt binnen ons bedrijf dan ook een belangrijke rol. Ons team bestaat uit erkende Boomveiligheidscontroleurs (BVC’s), European Tree Workers (ETW’ers), een European Tree Technician (ETT’er) en een Data Inspecteur Bomen. Alleen met de juiste kennis kunnen wij een goed advies geven en zorgen voor het beste beheer en onderhoud van uw bomen!

De juiste waarden

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en duidelijke afspraken. Van particulieren, bedrijven en zorginstellingen tot (semi-)overheden en landgoedeigenaren; onze opdrachtgevers weten dit te waarderen.

Het juiste resultaat

Bij VDBH Boomverzorging bent u verzekerd van een goede kwaliteit! Een kleine berk, monumentale beuk of een laan vol met eiken: elke situatie is uniek en vraagt om een passende aanpak. Wij zijn enthousiast en weten wat we doen. Dat is precies wat u terugziet in het resultaat.

Daarom VDBH Boomverzorging

Wij hebben álles in huis om ons thuis te voelen op elk terrein. Van een paar vierkante meter tot een terrein van hectares groot.

  • Eén aanspreekpunt
  • Ruim 10 jaar ervaring en kennis
  • Kwaliteitsgarantie door certificering
  • Brede inzetbaarheid
IMG_8707