IMG-20230511-WA0006

Toezicht en begeleiding

Werkzaamheden in de buitenruimte hebben vaak een negatieve impact op bomen in de omgeving. De boomverzorgers van VDBH weten dat als geen ander. Zij kennen de aard en behoeftes van de verschillende bomen en weten precies hoe hier op ingespeeld kan worden. Met begeleiding van VDBH Boomverzorging helpt u de bomen én bent u verzekerd van hoge kwaliteit boomverzorging.

Een goed plan

In een Boom Effect Analyse (ook bekend als BEA) zijn vooraf de maatregelen opgenomen voor een duurzaam behoud van de bomen. De gediplomeerde ETW’ers (European Tree Worker) van VDBH houden hier toezicht op tijdens de werkzaamheden. Ze begeleiden de graafwerkzaamheden rondom de bomen en controleren of er gewerkt wordt volgens het vooraf opgestelde plan.

Werkwijze die werkt

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en duidelijke afspraken. Zo hebben we gedurende het hele traject nauw contact met de opdrachtgever, delen we graag onze kennis en geven we advies. Alles voor duurzaam behoud van de bomen. Zo dragen we samen bij aan een prettige en veilige leefomgeving.